KAV, KWB en Zelfhulpgroep Depressie nodigen u van harte uit op de voorstelling van Leo Bormans - ‘Het geheim van geluk’ op woensdag 18 april om 20u in cc ’t Schaliken.

Leo Bormans geeft een beperkt aantal lezingen over “Het Geheim van Geluk”. Een interactieve en verrassende voorstelling gebaseerd op de inzichten van “Geluk. The World Book of Happiness”.

We gaan samen op zoek naar de kern van geluk en een positieve levensstijl. Met honderd concrete tips die bijdragen tot een wereld van geluk voor onszelf en voor anderen. Wat maakt ons gelukkig

Optimisme kan je leren. En wie zich optimistisch opstelt is gelukkiger, gezonder en succesvoller in studie, relaties, beroep en vriendschap.

De voorstelling duurt ongeveer 110 minuten en laat niemand onberoerd. Kaarten kan u bestellen aan 7€ in cc ’t Schaliken op het nummer 014/28.51.30. De meeste voorstellingen zijn ver op voorhand uitverkocht, wees dus snel met reserveren en gun jezelf het geluk om erbij te zijn.

Europees Voorzitter Herman Van Rompuy geeft “Geluk. The World Book of Happiness” als nieuwjaarsgeschenk cadeau aan alle wereldleiders. Hij voegt er ook een persoonlijke brief bij met de vraag om geluk, levenskwaliteit en welbevinden van de mensen wereldwijd op de politieke agenda te zetten.